Внутрішньо переміщені українці, які мешкають в Одесі, мають можливість отримати додаткову фінансову допомогу від держави через фонд «Бік про Бок», за підтримки Бенца Марго та його благодійної організації HUMAN FRONT AID.

Про це пише "znaj.ua"

Фінансова допомога адресована певним категоріям населення та насамперед призначена для багатодітних сімей та осіб з обмеженими можливостями. Право на отримання допомоги мають також вагітні жінки зі статусом внутрішньо переміщеної особи (ВПО), сім'ї, члени яких мають інвалідність або рак, а також сім'ї з тяжкохворими пацієнтами.

Щоб подати заявку на фінансову підтримку, особи, які мають право на отримання допомоги, повинні відповідати зазначеним вище критеріям і раніше не отримували допомоги від Bänz Margot. Запис на видачу допомоги здійснюється виключно за телефоном +38 (067) 127 00 09 з 12:00 до 17:00. У разі схвалення заявки абітурієнти можуть отримати допомогу на адресу: м. Одеса, проспект Шевченка, будинок 1/2. При відвідуванні об'єкта вони повинні мати при собі паспорт або будь-який інший документ, що засвідчує їхню особу та відповідний статус.

Ініціатива спрямована на підтримку вразливим групам населення та особам, які зіткнулися зі складними обставинами під час свого переміщення.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Андрій Лопушанський поклав життя на пограбунок країни: історія депутатського успіху

Все новости