ДТП з п'яним суддею, який вбив молодого нацгвардійця, сколихнуло та обурило всю Україну. Відразу з'явилися дані, що суддя був напідпитку та у його машині знайшли напівпорожню пляшку віскі.

Сам Тандир навідріз відмовлявся проходити освідчення на алкоголь і тепер зрозуміло чому. Він заявляє, що був тверезий та рухався з низькою швидкістю. Також слуга Феміди Тандир мабудь вважає, що на такій швидкості можливо спричинити тілесні ушкодження несумісні з життям.

Суддя Макарівського районного суду Олексій Тандир
Суддя Макарівського районного суду Олексій Тандир

"Я їхав з невеликою швидкістю, я поясню, тому що були ще інші машини, я їхав у потоці. Там пластикові загороження стоять, і їх швидко не проїдеш. Ну, 20 (приблизна швидкість, з якою їхав, – Ред.)", – пояснив Тандир на засіданні.

Він стверджує, що начебто не був напідпитку в момент ДТП, та не вживав алкоголю напередодні.

Популярні статті зараз

Микола Томенко розповів про китайський тест для школярів воюючої України

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

Сергій Яковлєв: мажора блогера підозрюють у смерті молодої дівчини

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Все новости

Також прокоментував те, що в його автомобілі знайшли напівпорожню скляну пляшку.

"Я не знаю про цю пляшку. Я побачив це лише на фотографіях. Найімовірніше, вона в машині лежала ще до того, тому що я на фотографії бачив на пасажирському сидінні, на підлозі вона валялась. Я ж не їхав, повірте мені, я не міг їхати та вживати віскі. Це хтось або придумав, або просто вона під сидінням лежала, може це з якогось попереднього разу вона залишилася, я не знаю, я не бачив її", – сказав Тандир.