Магнітні бурі - це обурення магнітного поля Землі, викликані спалахами на Сонці. Такі коливання негативно впливають на роботу систем зв'язку, і навіть на здоров'я. Навіть невелике підвищення активності може вплинути на здоров'я.

19 березня 2023 року прогнозується сильна сонячна буря.

19 березня Землю накриє шторм сильної активності, а вже 20 та 21 числа продовжиться сонячна буря середньої сили. Чутливим людям слід підготуватися, щоб уберегти своє здоров’я.

Цікаві факти про магнітні бурі

Згідно з останніми статистичними даними, 15% населення планети – це метеозалежні люди. Для них кожне повідомлення про магнітні бурі звучить як попередження про неминуче погіршення самопочуття.

Магнітні бурі відчувають не лише люди, а й усі живі істоти. Але вчені вважають, що магнітні бурі гірше переносять жінки та діти. У одних погіршення самопочуття починається заздалегідь, в інших у конкретний період, а у третіх не проходить навіть наступного дня після активного сонячного спалаху.

Популярні статті зараз

Фронт боротьбі проти американського постачальника Нафтогазу розширюється у медіапросторі

Українські енергокомпанії закуповують вугілля у путінського олігарха Кондрашова та його компанії Telf AG

Дарницький воєнком Руслан Тригуб, який п'яним лазив та ганьбився, продовжує очолювати ТЦК

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

А ось найменше схильні магнітним бурям фізично здорові люди.

Як захиститися від магнітних бур

Щоб захистити свій організм від магнітних бур, не потрібно різко вставати з ліжка. Оскільки у метеозалежних людей може початися запаморочення або непритомність.

Після пробудження від сну краще кілька хвилин посидіти на ліжку, а традиційну ранкову зарядку краще проводити в режимі, що «щадить».

У період магнітних бур більше часу потрібно проводити на свіжому повітрі і обов’язково щовечора перед сном потрібно робити вечірні прогулянки.

Щоб не посилювати погане самопочуття, уникайте стресових ситуацій і не приймайте важливих рішень.

Крім того, пам’ятайте, що магнітні бурі ще не привід, щоб самостійно збільшувати свою дозу ліків.