Зокрема, в одному із магазинів пропонували таку запальничку. Пост із зображенням "товару" виклали в Twitter.

При чому в описі до запальнички продавець назвав її "прекрасним аксесуаром", від користування яким можна "отримати задоволення".

Таке ставлення до памʼяті розстріляного українського військового неабияк розлютило користувачів. Люди обвалили рейтинг сторінки, де виклали запальничку з зображенням вбитого Героя. У коментарях користувачі засудили такий вчинок продавця.

"Це ж якими цинічними потворами треба бути, щоб створити запалничку з портретом загиблого героя. Вас там нічого не тисне? Здоровий глузд може? Як можна танцювати на кістках?" – пише користувачка.

"Вам мало грошей??? Ще на смерті Героя заробляти? Ганьба!" – йдеться у наступному коментарі.

Популярні статті зараз

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Неіснуючі борги за газ: "Нафтогаз" розповів, як позбутися вічної проблеми

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Скандал у Сільпо": українець звинуватив мережу у торгівлі гуманітарною допомогою

Все новости

"Виродки, сьогодні людину так жорстко вбили,принесли невимовне горе у родину... А ви вирішили хайпанути на смерті та сльозах. За таке ви не маєте права на існування. Ганьба та суцільний сором!" – наголосила інша людина.

запальничка з портретом загиблого героя
запальничка з портретом загиблого героя

Після реакції суспільства, на сторінці магазину принесли вибачення. Пост із запальничкою видалили.

"Ми публічно просимо вибачення!!! Декілька днів назад ми розмістили пост з фотографією запальнички, зображення на якій обурило людей. Цей виріб не є масовим, лише є у однієї людини. Ми не мали братися за те замовлення! Мали від нього відмовитись і взагалі не виставляти в інтернет фотографію як приклад роботи. Всі пости і фотографії видалені. Ми визнаємо помилку і просимо вибачення!" – йдеться у повідомленні.