Винні у жорстокому та бандитському нападі на безневинних працівників супермаркету, нарешті, були викриті, оскільки вони зізналися у своїх злочинах у суді.

Цю новину оприлюднили на британському порталі.

Інтернет-"жартівника" Джоша Макдональда було викрито і він визнав себе винним у нападі на співробітника Asda у Лондоні.

Пряма трансляція нападу 33-річного чоловіка в липні 2021 року досягла тисяч переглядів, коли він та інші люди брали участь у рейді на магазин.

У ньому Макдональд у костюмі йде до співробітниці, ударивши її ногою.

Популярные статьи сейчас

Наладили лакомую схему: как пилят государственные деньги в Вишневом городском совете

Дела плохи: сколько дронов разрабатывает РФ по сравнению с Украиной

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Скрін з відео
Скрін з відео

Тепер він зізнався у фактичному заподіянні тілесних ушкоджень та насильницьких заворушеннях.

Також видання Daily Mail також повідомило, що Макдональд є майстром бойових мистецтв із чорним поясом та низкою перемог.

До Макдональда, одягненого в «Людину-павука», приєдналися й інші неадекватні нападники, одягнені як Алі-Джі та Червона Шапочка.

Вважається, що з Макдональд тренувався в Академії бойових мистецтв «Чорний дракон» і стверджується, що він брав участь у чемпіонаті світу з кікбоксингу ISKA у 2016 році у Штутгарті.

Скрін з відео
Скрін з відео

Чотирьохтижневий судовий процес у справі Макдональда та інших як частини акта насильства мав відбутися у Королівському суді, але 6 березня суддя почув, що всі учасники судового розгляду визнали свою провину.

Жахливий екшн був створений групою під назвою Live Madness Replays, багато її учасників є членами однієї і тієї ж групи бойових мистецтв.

Його очолив 30-річний Джордж О'Бойл, який одягнувся як Алі Джі, коли він увійшов до супермаркету із групою своїх послідовників. Нещасних співробітників били металевими прутами та забивали ногами.

Скрін з відео
Скрін з відео

Окрім цього, 19-річна майстриня бойових мистецтв Софі Робертс вдарила супервайзера Лорен Скотт по обличчю. Потім підійшов Макдональд і збив її непритомною.